Programmering van de Serious Xmas Party is bekend

17 december 2016, om 19:30, Gigant, Nieuwstraat 377, Apeldoorn

Door Agenda

O.a. Danny Kalima zal ten behoeve van 3FM Serious Request op 17-12-2016 optreden in Podium Gigant.

Op de vijfde editie van de Serious Xmas Party in Podium Gigant zullen Danny Kalima, de aanstekelijk vrolijke
zanger bekend van The voice of Holland en vele anderen spelen op zaterdag 17 december 2016. 
Hét 3FM Serious Request event van Apeldoorn.

Dit jaar is het maar liefst de vijfde edtie van de Serious Xmas Party georganiseerd door en met de Apeldoornse band Carve. Dit in samenwerking met vele landelijk en lokaal bekende artiesten. Waaronder de olijke zanger Danny Kalima die onlangs de blind auditions van The Voice of Holland wist te doorstaan.

Het muzikale popevent begon als een eenmalig idee om geld in te zamelen voor 3FM Serious Request en is reeds uitgegroeid tot een
echte Apeldoornse traditie die je niet wilt missen. Om het lustrum van de Serious Xmas Party te vieren zullen dit jaar niet alleen in de popzaal de muzikale spetters er vanaf vliegen, maar ook in het muziekcafe van Podium Gigant kunnen, de voetjes van de vloer.

Het programma is ook dit jaar weer enorm gevarieerd; van singersongwriters tot opzwepende rock. Een aantal van de bands die je kan verwachten:

Carve (groovy rock), Silverlane (catchy hardrock), The Doors Absolutely Live (Doors Tribute), Colorwave (Indie Rock), Danny Kalima (African Reggae), Fried Chicken (Queen Tribute), Americana Unlimited (bruisende Americana), DJ Remment (no limits)

Net als de voorgaande edities zal ook dit jaar de opbrengst volledig ten goede komen aan de landelijk 3FM Serious Request actie. In 2016 voor slachtoffers van de stille killer: longontsteking. Elk jaar sterven meer dan 900.000 jonge kinderen aan een longontsteking. Kinderen die eenvoudig te redden zijn met de juiste behandeling en goede informatie. Met een aantal doeltreffende oplossingen kan het Rode Kruis longontsteking voorkomen en behandelen.
Het Rode Kruis ondersteunt vaccinatiecampagnes, leert ouders en gezondheidsmedewerkers hoe longontsteking voorkomen kan worden en hoe ze de ziekte kunnen herkennen en behandelen.

Alle partners, artiesten, technici en Gigant werken dan ook belangeloos mee aan de Serious Xmas Party. Zonder de inzet van deze 80 muzikanten en vrijwilligers kunnen wij dit muzikaal feest niet neerzetten. En zonder het Apeldoorns publiek ook zeker niet.

De deuren zijn om 18:30 uur open en het feest begin tom 19:30 uur. Kaarten kosten in de voorverkoop slechts €10,00 en €12,50 aan de deur.

Meer informatie over het programma vind je op: www.seriousxmasparty.nl of www.facebook.com/SeriousXmasParty

Carve is een Apeldoornse rockband bestaand uit: Richard Joris (zang), Wouter Nijenhuis (gitaar), Raymond ter Riet (gitaar), Hans Bouwmeester (drums), Geertjan Maas (bass) en Francis Burgers (backing vocals). Carve maakt frisse stevige rock met blues, funk en soul invloeden. Door de combinatie van verschillende stijlen zijn de shows van Carve verrassend; stevige rocknummers worden afgewisseld met ruige stuwende grooves, mooie ballads en melodieuze zang.

website: http://www.carvemusic.com 

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?