Puzzeltocht Zuiderpark

16 mei 2012, van 14:30 tot 16:00, CODA Dok Zuid

Door Nataliefde

Kinderen tussen 6 en 12 jaar zijn van harte welkom om een puzzeltocht door het Zuiderpark te lopen. Zoek het juiste antwoord op zeven vragen en vindt de oplossing. Er is gratis ranja en elk kind krijg een leuk presentje mee.

Op woensdag 16 mei houdt CODA Bibliotheek samen met IVN Apeldoorn een inloopmiddag voor kinderen. Tussen 14.30 en 16.00 uur kunnen kinderen een nieuwe puzzeltocht door het Zuiderpark lopen. De route is ongeveer 1 kilometer lang en is alleen of in een groepje te lopen. Ook ouders en grootouders zijn van harte welkom. Zoek het juiste antwoord op zeven vragen en vind de oplossing.

In CODA dok Zuid zijn begeleiders van IVN Apeldoorn aanwezig die de kinderen op weg helpen en bij wie de juiste oplossing kan ingeleverd worden. Gratis ranja staat klaar in het café van Wijkcentrum dok Zuid. Elke deelnemer krijgt een leuk presentje.

Om op een speelse manier kinderen (en hun ouders of grootouders) kennis te laten maken met de veelzijdigheid aan dieren, bomen en planten in het Zuiderpark, heeft IVN Apeldoorn enkele ommetjes Zuiderpark gemaakt. Een ommetje is een korte routebeschrijving die je uitnodigt in je eigen woon- of werkomgeving op pad te gaan en de natuur te verkennen.

Dus vraag je broer, vriendje, buurmeisje, ouder of grootouder mee en ga samen op puzzeltocht!

Deze puzzeltocht en de andere ommetjes Zuiderpark kun je gratis downloaden van de website van IVN Apeldoorn. Ook van andere parken en wandelgebieden in en rond Apeldoorn zijn gratis ommetjes beschikbaar. Download ze van www.ivn-apeldoorn.nl.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?