PvdA Apeldoorn organiseert Tafel van 10 over onderwijs en arbeidsmarkt

25 november 2015, van 19:00 tot 21:30, Wittenborg University Apeldoorn

Door Agenda

www.2b-home.nl

De afdeling Apeldoorn van de PvdA organiseert op woensdagavond 25 november een bijeenkomst over de ontwikkelingen in het onderwijs en de aansluiting van het onderwijs op de arbeidsmarkt. Onder andere het PvdA Tweede Kamerlid Tanja Jadnanansing en de Apeldoornse PvdA-wethouder Johan Kruithof gaan in gesprek met diverse mensen uit de lokale onderwijswereld en het lokale bedrijfsleven. De bijeenkomst vindt plaats bij de onlangs geopende extra locatie van Wittenborg University aan de Spoorstraat 23 in Apeldoorn.

De avond staat onder leiding van gespreksleider Cor Klein Heerenbrink. Hij zal aan de hand van prikkelende stellingen en interactie met de zaal zorg dragen voor een boeiende discussie. De PvdA Apeldoorn organiseert de Tafel van 10 voor de vierde keer. De Tafel van 10 is een discussiebijeenkomst waarin politici in gesprek gaan met sleutelfiguren uit maatschappelijk organisaties en bedrijfsleven.

De bijeenkomst is gratis en vrij toegankelijk. Belangstellenden zijn welkom vanaf 19.00 voor een kop koffie. Aanvang is om 19.30 uur en het programma duurt tot 21.30 uur. Aanmelden is gewenst en dit kan tot 11 november via e-mailadres pvda@apeldoorn.nl.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

PvdA

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?