Racoon – All-in Good Time

4 maart 2016, om 20:00, Koning Willem-Alexanderzaal te Apeldoorn

Door Agenda

All in Good Time

Racoon laat zich door niets of niemand opjagen of door de buitenwacht beïnvloeden als ze bezig zijn met een nieuwe plaat. “Het komt zoals het komt”, zegt zanger Bart van der Weide. “All in a good time.” En zo is het. Luister zelf maar.

Typisch Racoon geluid met een nieuwe ontdekking

All in Good Time is een typisch Racoon geluid, dat voldoet aan meer dan alle verwachtingen. Singer-songwriter liedjes met akoestische gitaar en zachte, ietwat melancholieke zang. Maar ze schuwen ook de rauwe randjes niet. Met piano, orgel, blazers en strijkers krijgt de muziek meer diepgang en melancholie, Racoon kleurt op het album All in Good Time net even buiten de lijntjes en de gebaande paden. Een nieuwe ontdekking en een nieuw zeer geslaagd hoofdstuk uit het succesverhaal Racoon.

 

Nieuwe hits en klassiekers in All in Good Time

All in Good Time is al weer het zesde studioalbum van de Zeeuwse formatie. Het werd onder andere opgenomen in de fameuze Abbey Road Studio, met producer Wouter van Belle. Racoon had onder andere al zeer veel succes met het album Liverpool Rain uit 2011 en met de Nederlandstalige single Oceaan uit 2012 die met een Edison werd bekroond. De afgelopen jaren kregen Racoon acht 3FM Awards en in 2012 wonnen ze de prestigieuze Popprijs. En zo kon Racoon in alle rust toeleven en toewerken naar hun zesde studioplaat, All in Good Time.

De openingstrack Shoes of Lightning is bekend geworden als de song waarmee Racoon vorig jaar de Serious Request Campagne van 3FM ondersteunde. Ook de eerste nieuwe single Brick by Brick was een voltreffer en succes. In deze theatertour maakt Racoon ook ruimte voor haar oudere klassiekers zoals Oceaan en Love you More. En dat alles in de intieme setting van het theater. Het zal een onvergetelijke avond worden, All in Good Time!

 

Vrijdag 4 maart, 20:00 uur

Koning Willem-Alexanderzaal

Kaarten € 32,50

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?