Rapper Mr. Polska met nieuwe muziek naar Gigant

21 maart 2015, om 21:00, Gigant Apeldoorn

Door Agenda

Gigant Apeldoorn

Met zijn kleine 1 meter 64 maar ontzettend grote bek behoort de Poolse Dominik Wlodzimierz Groot, beter bekend als Mr. Polska, tot één van de grote namen in de Nederlandse hiphopscène. Op zaterdag 21 maart komt hij ter ere van zijn nieuwe album $NOLLER weer even onze geheugens opfrissen in de popzaal van Gigant. De deuren gaan open om 20.30 en het concert start om 21.00. Tickets voor het concert kosten €12,50 en €10,00 voor Vrienden van Gigant.

We kennen hem allemaal van hits als Vlammen, het Allermooiste feestje en Hausa wausa, maar drie jaar na zijn vorige album is het tijd voor iets nieuws. Samen met ervaren producer Boaz van de Beatz gaat de Nederlandse rapper voor vernieuwing en verrassing. Het album $NOLLER laat zich omschrijven als een samensmelting van hiphop, hardcore, electro en house. Uiteraard volledig in Polska-style, maar dan in een nieuwer (volgens velen nóg beter) jasje.

Wanneer Mr. Polska op een podium staat, komt het beest in hem naar boven. Of naar eigen zeggen: “Met mijn tour wil ik een fucking Beyoncé-show neer gaan zetten. Ik ga me steeds meer artiest voelen, een Lady Gaga.” Dit heeft hij afgelopen januari bewezen op Noorderslag, 3voor12 schrijft: “Polska zou iedere tent ondersteboven spelen, van Pinkpop tot Lowlands tot Best Kept Secret.”

Het voorprogramma wordt de hele tour verzorgd door de Rotterdamse jongens van NoizBoiz die voornamelijk bekend staan om hun deephouse- en grimeachtige stijl.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Muziek

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?