Rapunzel de Musical in Theater Orpheus

13 februari 2016, van 13:30 tot 16:00, Theater Orpheus te Apeldoorn

Door Agenda

Na zeven succesvolle Sprookjesmusicals, komt Van Hoorne Entertainment dit seizoen met de betoverende familievoorstelling Rapunzel De Musical. Op zaterdag 13 februari a.s. is deze vrolijke  familiemusical te zien in Theater Orpheus in Apeldoorn.

Sita, die eerder de rol van Assepoester vertolkte, zal te zien zijn als het mooie prinsesje met de magische, lange vlecht, dat wordt opgesloten in een toren. Ook het populaire tovenaarsduo Titus en Fien, gespeeld door Michael van Hoorne en Esther van Santen, keren terug in deze voorstelling en staan wederom garant voor hilarische scenes. Rapunzel De Musical is hét familiesprookje vol vrolijke muziek, prachtige decors en kostuums en vooral heel veel humor.

Van Hoorne Entertainment zorgt dit seizoen wederom voor een totaalbeleving die verder gaat dan de voorstelling alleen. Zo krijgen de gasten na elke voorstelling de kans om alle acteurs in het echt te ontmoeten tijdens een uitgebreide Meet & Greet. Ook kunnen de gasten tijdens de Meet & Greet nog nagenieten tijdens het Prinsen en Prinsessenbal.

Verkleedwedstrijd!

Kinderen die verkleed komen maken kans op een sprookjesachtige prijs welke op het podium wordt uitgereikt.

Zaterdag 13 februari, aanvang 13:30 uur en 16:00 uur, Theater Orpheus, Churchillplein 1, Apeldoorn. Kaartprijs v.a. €16,00. Reserveringen: www.orpheus.nl of telefonisch: 055 – 527 03 00. Exclusief reserveringskosten. Kijk voor meer informatie op www.RapunzelDeMusical.nl.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?