Rayen Panday – Vrijspraak

30 oktober 2015 - 18 september 2015, om 20:00, Hanoszaal

Door Redactie

Vrij zijn, je vrij voelen. Wat zou jij doen als je eindelijk vrijgesproken bent van al je verplichtingen? Alles wat je leuk vindt natuurlijk! Toch? Althans, dat zou je denken…

Een goed pleidooi

In Vrijspraak zoekt Rayen Panday een manier om vrij te zijn, maar vooral om zich vrij te voelen. Want dat is niet helemaal hetzelfde, zo merken we in Vrijspraak. Rayen zoekt wanhopig zijn eigen weg naar de vrijheid. Hij slaat de weg in van verdachtmakerijen en navigeert wanhopig van schuldgevoel, naar niets aan de hand totdat het tegendeel is bewezen, van vonnis naar Vrijspraak.

In Vrijspraak komt Rayen erachter dat het nog niet zo eenvoudig is om vrij te zijn van schuldgevoelens. Of op te houden de schuld bij anderen neer te leggen. Want ook al lijkt het allemaal verdacht, probeer het maar eens te bewijzen. En waar rook is, is rook. Waar vuur is, is vuur. Geloof Rayen, als je een goed pleidooi hebt kom je overal mee weg. Lukt het Rayen zich vrij te laten spreken door de jury?

Over Rayen Panday: een talent om rekening mee te houden

Op het Groninger Studenten Cabaret Festival wint Rayen Panday in 2008 de Persoonlijkheidsprijs. Na zijn debuut bij het Amsterdams Comedy Café met zijn voorstelling Drie keer Rayen bewees hij direct dat hij een comedytalent is om rekening mee te houden. Sinds 2010 is Rayen een van de vaste comedians bij het Comedy Café in Amsterdam, waar hij elke week optreedt.

Rayen Panday is één van de tekstschrijvers voor het succesvolle tv-programma Zo Raymann van Jörgen Raymann. Daarna schreef Rayen ook voor De Dino Show van Jandino Asporaat. En is hij te zien geweest in het tweede seizoen van het AVRO-programma Mag ik u kussen?.

Vrijdag 30 oktober, 20:00 uur
Hanoszaal
Kaarten € 17

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?