Real-X (her)opent op 17 januari

17 januari 2015, van 13:00 tot 22:00, Apeldoorn, Vlijtseweg 148

Door Redactie

Na een uitgebreide verbouwing en verhuizing, opent Real-X indoor fun-/skatepark & shop haar deuren op zaterdag 17 januari a.s. op het Vlijtsepark. Voorheen was daar een deel van de Zwitsalfabriek gevestigd. De opening vindt plaats om 13.00 uur.

“Het skatepark-gedeelte is vernieuwd en met de beste skateparkbouwers gebouwd”, aldus Jolien Westerbroek en David Hornbeck, initiatiefnemers van Real-X. ” Zelfs de skatebowl is herbouwd. Dit was onze 5e verhuizing en al die ervaring zit nu in dit nieuwe park. We hebben veel hulp gehad van sponsoren en vrijwilligers, echt fijn en ook nodig! Ondanks het wat kleinere gebouw, hebben we toch de winkel, kantine, opnamestudio, oefenruimtes voor bandjes, gameroom en zeefdruk-/workshopruimte een plekje kunnen geven. We zijn dankbaar voor deze nieuwe kans en hopen hier nu eindelijk definitief te mogen blijven van de gemeente.”

Het skatepark/jongerencentrum is tijdens de (her)opening op 17 januari geopend vanaf 13.00-22.00 uur, entree is die dag gratis. Het nieuwe adres is: Vlijtseweg 148, gebouw 54 in Apeldoorn. Meer informatie is te vinden op: www.real-x.org en op Facebook.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?