Real-X houdt open dag met veel actie op 9 november

9 november 2013, van 13:00 tot 22:00, Apeldoorn, Sleutelbloemstraat 71 A

Door Redactie

Op zaterdag 9 november willen de jongeren van Real-X iedereen laten zien zien en beleven wat er zoal gebeurt in hun indoor fun-/skatepark aan de Sleutelbloemstraat 71A in Apeldoorn.

Tijdens de Open Dag, die start om 13.00 uur, kan worden meegedaan aan verschillende workshops, zoals leren skateboarden, linosnijden, zeefdrukken, DJ-en, Pokémon kaartspelen en meer. Ook kunnen bezoekers een kijkje nemen in de oefenruimte met opnamestudio en de Real-X TV studio. Wie zin heeft, kan nog een ritje maken op de rodeostier en daarmee een leuke prijs winnen.

Primo Kills, het demoteam van een groep skaters uit Real-X, laat die middag een mooi staaltje skateboarden zien. De bezoekers kunnen daarnaast ook nog genieten van een expositie van fotograaf en skater Merlijn Spenkelink, die tijdens een demo laat zien hoe hij zijn foto’s afdrukt in de DoKa van Real-X. Ook aan de kleintjes is gedacht met een springkussen en popcorn.

Het activiteitenprogramma duurt tot 18.00 uur. Het park blijft open tot 22.00 uur voor skaters. Entree en meedoen is gratis.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?