Record Store Day in Apeldoorn

22 april 2017, van 11:00 tot 18:00, Plato/Mansion24, Leienplein 5, Apeldoorn

Door Agenda

Record Store Day Op Zaterdag 22 April In Plato Apeldoorn/Mansion24
Voor de echte muziekliefhebber

Zaterdag 22 april a.s. is het Record Store Day. Dit unieke evenement is dé internationale feestdag voor platenzaken, artiesten en muziekliefhebbers.

Record Store Day is tien jaar geleden ontstaan in de Verenigde Staten. Inmiddels komen meer dan 3.000 artiesten en miljoenen muziekliefhebbers op één dag, in meer dan 2.000 winkels, verspreid over 24 landen wereldwijd, bij elkaar om de kunst van muziek in de onafhankelijke platenzaak te vieren.

Op 22 april 2017 vindt het tienjarige jubileum plaats, een editie met extra bijzondere items en artiesten. De Apeldoornse platenzaak Plato/Mansion24 op het Leienplein komt tussen 11:00 en 18:00 uur met een programma van gratis toegankelijke liveoptredens.

Plato/Mansion24
De lifestylewinkel Mansion24 – met een ruime Plato vinyl corner- biedt een gevarieerd programma van instore performances tijdens Recordstore met onder andere Crying Boys Cafe. Dit Rotterdamse gezelschap combineert genres waarvan je niet meteen zou zeggen dat ze samen werken. Gospel, jaren tachtig disco, gevangenisblues en avant-garde indie, het komt allemaal voorbij. Voor hun debuutplaat The Keys Not The People werden ze al vaak als veelbelovend getipt.
Ook Sjors Veenhuis en de Averechts, The Road Home, Mango Zabba en Backgammon staan op het programma. De optredens in Mansion24 aan het Leienplein zijn gratis toegankelijk. Bekijk voor het exacte programma: www.mansion24.com

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?