Red Hot and Blue

14 april 2017, om 22:00, Bluescafé, Nieuwstraat 74a, Apeldoorn

Door Agenda

Aldo Swager is leadgitarist en zanger van de bluesrockformatie “RedHotAndBlue”. De voormalige keeper van onder meer Heerenveen en FC Twente, goed voor 271 wedstrijden in het betaalde voetbal, bespeeld vanaf zijn 10e de gitaar en heeft zich met RedHotAndBlue toegelegd op het vertolken van bluesrock-klassiekers (van onder meer Jimi Hendrix, Robben Ford, Joe Bonamassa, Cream en Stevie Ray Vaughan) in combinatie met eigen nummers. Aldo wisselt regelmatig zijn bestaan in Nederland af met het spelen in locale blues cafés in het buitenland .

RedHotAndBlue heeft in het begin van haar bestaan in diverse bezettingen gespeeld. Vanaf 2012 heeft RedHotAndBlue via een vaste bezetting zijn plek veroverd in de Nederlandse Blues-scene. RedHotAndBlue bestaat uit: Aldo Swager (gitaar/leadvocals), Paula Bailly (bas/vocals), Dwain van Dijk (drums). Zowel Aldo als Paula en Dwain zijn ervaren muzikanten en spelen ieder nog in diverse andere bands.

Een optreden van RedHotAndBlue is een belevenis! Stevige blues met veel rock- en funk invloeden. RedHotAndBlue speelt altijd meeslepend en swingend, vol overgave en vooral recht uit het hart.
Aanvang 22.00 uur vrij toegang.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?