Reizend muziekfestival Popronde strijkt opnieuw neer in centrum van Apeldoorn

20 september 2013, Apeldoorn Centrum

Door Agenda

http://www.popronde.nl/steden/Apeldoorn/

Na twee succesvolle edities van Popronde in Apeldoorn komt het grootste rondreizende muziekfestival van Nederland opnieuw naar het centrum van de stad.
Op vrijdag 20 september zijn 10 locaties in de binnenstad van Apeldoorn de etalage van 23 opkomende Nederlandse bands en artiesten.
Vanaf 20.00 kun je voor alle informatie, tips en merchandise terecht bij de infostand bij Gigant, waarna om 21.00 de eerste optredens zullen starten.
Toegang tot Popronde Apeldoorn is gratis.
Dit jaar vindt de Popronde plaats in 29 steden.
In elke stad treden op één avond circa 25 opkomende Nederlandse bands op bij een groot aantal podia.
Eén avond in het jaar zijn in elke stad de cafés de etalage en is het centrum het festivalterrein.
De Popronde is voor (nog) onbekende bands de mogelijkheid zich te presenteren buiten de eigen regio en intensieve tour- en speelervaring op te doen.
Met genres als hiphop, rock, pop, indie, funk, singer-songwriter en electro is er voor ieder wat wils tijdens Popronde Apeldoorn.
De locaties zijn minstens zo gevarieerd als het muzikale aanbod.
De Popronde-bands van dit jaar zijn te zien in rockcafé Ozzy, Gigant café (3voor12 Hollandse Nieuwe podium), ’t Cafeetje van Marja, café De Flierefluiter (3FM Serious Talent podium), eetcafé Fijn,
Finnegan’s, Klein Berlijn, De Kleine Generaal, café Jeroen en Club Entrance. In Club Entrance zal om 01:00 de afterparty afgetrapt worden.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?