Rob Geus bij Snackpoint het Trefpunt in Apeldoorn!!! “hier word ik vrolijk van”

24 mei 2013 - 17 mei 2013, om 16:00, Snacpoint Het Trefpunt

Door Agenda

http://www.snackpoint-trefpunt.nl/lunchduck/cgi/lunchduck.cgi?site=snackpoint-trefpunt


Op vrijdag 24 mei a.s. wordt Snackpoint het Trefpunt vereerd met een bezoek van Rob Geus (bekend van het tv-programma “de smaakpolitie”). Snackpoint het Trefpunt is onlangs geheel vernieuwd en heeft naast een hygiënische  en strakke uitstraling ook de modernste koel- en bereidingstechniek in huis gehaald. Rob Geus zal rond 16.00 uur de zaak officieel openen dmv een inspectie. Tevens zal er tussen 15.00 en 17.00 uur voor elke bezoeker gratis* frites of snacks uitgedeeld worden.
Onder deze bezoekers wordt tevens een jaar lang gratis friet en snacks** verloot, in de vorm van de bekende mega-deal van Snackpoint het Trefpunt. Snackpoint het Trefpunt behaalde onlangs nog een geweldige prestatie, namelijk om een score van 100% te behalen in de hygiëne keuring Van bureau Houwers & Holtackers, toonaangevend in Nederland!!

Snackpoint het Trefpunt is dagelijks open van 16.00 tot 24.00 u. en op vr/za/zo v.a. 12.00 u.
Wormenseweg 89, 7331 DC  Apeldoorn
www.snackpoint-trefpunt.nl
info@cafetaria-trefpunt.nl055 5424761
Mooie combinatie van cafetaria en bezorgservice. Er heerst een goede sfeer en er is een leuk, jong en enthousiast team. Het assortiment is breed. Deze Snackpoint heeft een mooie ambiance die uitnodigt om te eten. Er wordt goed gekeken naar hygiëne. De zaak is schoon, verzorgd, fris en gezellig. Al met al een Top zaak.

• * 1 item per persoon, alleen voor consumptie ter plaatse.
• ** 52 gratis mega deals twv ruim 300 euro, niet inwisselbaar voor kontanten of te ruilen voor andere artikelen. Maximaal 1 gratis deal per week.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?