Rolstoel avondwandelvierdaagse

12 juni 2012 - 15 juni 2012, van 18:00 tot 20:00, Randerode & Casa Bonita

Door Nataliefde

Vrijwilligers gevraagd!

Van 12 tot en met 15 juni is het weer tijd voor de jaarlijkse rolstoel-avond-wandelvierdaagse van Zorggroep Apeldoorn en omstreken! Vier avonden wandelen medewerkers, familieleden en vrijwilligers vijf kilometer met cliënten die in een rolstoel zitten. Er wordt dagelijks vanaf 18.00 uur gestart vanuit zowel Casa Bonita als Randerode.

Monique Nijhof, organisatie van de wandelvierdaagse vanuit Casa Bonita:”De vierdaagse is echt een feest voor de deelnemers. Weer of geen weer, we gaan ervoor en de sfeer is opperbest. Mensen genieten zichtbaar. En niet alleen de cliënten, maar zeker ook de vrijwilligers en familieleden. Ook langs de route is was er vorig jaar veel belangstelling en worden de lopers aangemoedigd door enthousiast publiek. We doen er alles aan om er ook dit jaar vanuit zowel Casa Bonita als Randerode weer een echt feest van te maken. Een vol programma met allerlei activiteiten, muziek, een hapje en een drankje en natuurlijk een feestelijke afsluiting op de vrijdagavond.”

Meehelpen?
Voor zowel de vierdaagse vanuit Randerode als vanuit Casa Bonita is hulp van harte welkom, zo zorgen we er samen voor dat zoveel mogelijk cliënten kunnen genieten van dit evenement. U mag natuurlijk vier avonden meelopen, maar wilt u liever één of twee avonden dan zijn wij daar ook erg blij mee! We houden rekening met het speelschema van het EK, dus ook daar hoeft u niets van te missen als u met ons meeloopt.

Wilt u meehelpen bij Casa Bonita, stuur dan een mailtje naar m.nijhof@zgapeldoorn.nl of bel 055 506 04 00.
Wilt u meehelpen bij Randerode, stuur dan een mailtje naar h.kieft@zgapeldoorn.nl of bel 055 549 52 68.

Meedoen?
Zit u in een rolstoel en wilt u ook meedoen? Dan bent u van harte welkom. Wij vragen een kleine bijdrage van €10,-. Helaas kunnen er in verband met de veiligheid geen elektrische rolstoelen deelnemen. U kunt zich aanmelden bij de receptie van Casa Bonita of Randerode of even mailen naar info@zgapeldoorn.nl ovv Aanmelding 4daagse Casa Bonita of Randerode.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?