Rolstoelwandelvierdaagse

10 juni 2014 - 13 juni 2014, om 18:00, Beekbergen

Door Redactie

Zorggroep Apeldoorn

Op dinsdag 10 juni aanstaande start de door Zorggroep Apeldoorn en omstreken georganiseerde rolstoelwandelvierdaagse. Vier avonden wandelen medewerkers, familieleden en vrijwilligers vijf kilometer met cliënten die in een rolstoel zitten. Er wordt dagelijks vanaf 18.00 uur gestart.

De locaties Randerode, Zuster Meyboomlaan 10 en Casa Bonita, Anklaarseweg 91 beide in Apeldoorn doen mee en locatie Het Zonnehuis aan de Dorpstraat 49 in Beekbergen wandelt mee met de vierdaagse van Beekbergen.

De vierdaagse is echt een feest voor de deelnemers. Weer of geen weer, de sfeer is altijd opperbest en de mensen genieten zichtbaar. En niet alleen de cliënten, maar zeker ook de vrijwilligers en familieleden. Ook langs de route is er altijd voldoende belangstelling en worden de lopers aangemoedigd door enthousiast publiek.

Buurtbewoners die gebruik maken van een rolstoel, kunnen zich ook met begeleiding aanmelden. De kosten die aan dit evenement verbonden zijn bedragen € 10,00 voor vier avonden. Er mogen in verband met de veiligheid geen elektrische rolstoelen mee doen.

De organisatie doet er alles aan om er een echt feest van te maken. Een vol programma met allerlei activiteiten en muziek om de positieve stemming te stimuleren en er is een hapje en een drankje om het extra gezellig te maken, mogelijk gemaakt door sponsoren. Op vrijdag 13 juni is de feestelijke intocht, natuurlijk zijn we weer op tijd thuis voor de voetbalwedstrijd van het Nederlands elftal.

We hopen dat de weergoden ons goed gezind zijn, zodat we ook in dat opzichte van een geslaagde Rolstoelvierdaagse kunnen spreken.

Wilt u meehelpen bij dit evenement of wilt u mee wandelen? Stuur dan een mailtje naar info@zgapeldoorn met de locatie van uw voorkeur.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?