Rolstoelwandelvierdaagse Zorggroep Apeldoorn en omstreken

9 juni 2015 - 2 juni 2015

Door Redactie

Op dinsdag 9 juni aanstaande start de rolstoelwandelvierdaagse bij Randerode, locatie van Zorggroep Apeldoorn en omstreken. Vier avonden wandelen medewerkers, familieleden en vrijwilligers vijf kilometer met cliënten die in een rolstoel zitten. Er wordt dagelijks vanaf 18.00 uur gestart vanuit Randerode, Zuster Meyboomlaan 10.

De vierdaagse is echt een feest voor de deelnemers. Weer of geen weer, de sfeer is altijd opperbest en de mensen genieten zichtbaar. En niet alleen de cliënten, maar zeker ook de vrijwilligers en familieleden. Ook langs de route is er altijd voldoende belangstelling en worden de lopers aangemoedigd door enthousiast publiek.

De organisatie doet er alles aan om er een echt feest van te maken. Een vol programma met allerlei activiteiten en muziek om de positieve stemming te stimuleren en er is een hapje en een drankje om het extra gezellig te maken, mogelijk gemaakt door sponsoren. Op vrijdag 12 juni is de feestelijke intocht en worden de wandelaars weer met muziek en gezelligheid ‘binnengehaald’.

We hopen dat de weergoden ons goed gezind zijn, zodat we ook in dat opzichte van een geslaagde Rolstoelvierdaagse kunnen spreken.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?