Rommelmarkt jeugkampen Don Bosco 2de Pinksterdag

5 juni 2017, van 10:00 tot 16:00, terrein van de Maria-hoeve, Pomphulweg 106, Hoog Soeren

Door Agenda

Op 2de Pinksterdag, maandag 05 juni organiseren de vrijwilligers van Stichting Jeugd- en Jongerenvakanties Don Bosco, beter bekend als de DeeBeetje-kampen, hun jaarlijkse rommelmarkt op het terrein van de Maria-hoeve in Assel, Hoog-Soeren.

De opbrengst van de rommelmarkt komt geheel ten goede aan de kinderen die op kamp gaan en maakt het mogelijk om te investeren in nieuw spelmateriaal zoals gezelschapsspellen. Daarnaast maakt de rommelmarkt het mogelijk om de vergoeding die we aan ouders vragen voor een weekje kamp laag te houden.

Wilt u een bijdrage leveren aan de jeugdkampen en kinderen een leuke week vakantie bezorgen? Breng dan op een bezoek aan onze gezellige, kleinschalige rommelmarkt. U kunt er heerlijk snuffelen tussen oude boeken, serviesgoed, kleding en kinderspeelgoed maar er staan ook elk jaar wel wat bijzondere snuisterijen.

U bent van harte welkom op maandag 05 juni van 10.00 uur tot 16.00 uur. U hoeft geen entree te betalen en bent u na het snuffelen op de rommelmarkt toe aan een kopje koffie of thee? Dat staat voor u klaar. Voor de kinderen is er limonade.

Wilt u meer informatie over onze stichting? Kijk dan eens op www.jeugdkampendonbosco.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?