Rondleiding bij Attero

15 november 2014, van 10:30 tot 12:00, Sluinerweg 12, Wilp-Achterhoek

Door Redactie

deA

Op zaterdag 15 november organiseert de duurzame energiecoöperatie deA van 10.30 – 12.00 uur een excursie naar Attero (voorheen VAR) in Wilp. Deelname is gratis, aanmelden graag tot 8 november via evenementencommissie@de-A.nl. Ook als u geen lid of klant bent van deA, bent u van harte welkom.

deA levert groene energie die bij het Waterschap Vallei en Veluwe, Kalvermesterij Kroes en Attero in Wilp is opgewekt. Deze energie wordt geleverd aan de inwoners van Apeldoorn. Na eerdere excursies naar het Waterschap en de Kalvermesterij, nodigt deA de inwoners van Apeldoorn nu uit voor een excursie naar Attero. Na de ontvangst verzorgt Attero een presentatie en gaan de bezoekers met een bus over het terrein om onder andere te zien hoe de productie van groene energie in zijn werk gaat. Deelnemers wordt gevraagd om op eigen gelegenheid naar het hoofdkantoor aan Sluinerweg 12, Wilp-Achterhoek te komen. De excursie begint om 10.30 uur en is om 12.00 uur afgelopen.

Over deA
deA is de duurzame energiecoöperatie van en voor Apeldoorners. Doel is om samen Apeldoorn duurzamer te maken. Dit doet deA onder andere door het leveren van duurzame energie uit Apeldoorn aan de inwoners van de gemeente Apeldoorn. Met de opbrengst hiervan ontwikkelt deA weer nieuwe duurzame projecten zodat de hoeveelheid duurzaam opgewekte energie steeds groter wordt. deA timmert hard aan de weg, het resultaat is terug te zien in de gestage groei van het aantal klanten. Door klant te worden van deA, kiezen Apeldoorners er bewust voor om bij te dragen aan een schoner en duurzamer Apeldoorn.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?