Rondleiding bij succesvolle expositie “De Verbeelding”

9 augustus 2012, om 09:30, ACEC Gebouw

Door Redactie

StrangeArt

De belangstelling voor de expositie ‘De Verbeelding van Apeldoorn’ in het ACEC is ongekend groot. Bezoekers vragen aan de balie geregeld om een rondleiding. Op veler verzoek gaat dit dan ook gebeuren.

Curator David Levie die de expositie in overleg met negentien Apeldoornse kunstenaars heeft samengesteld, leidt op 9 en 16 augustus een groep van maximaal dertig personen rond waarbij wetenswaardigheden over de diverse kunstenaars aan de orde komen. Ook is daarbij een van de deelnemende kunstenaars aanwezig. Op 9 augustus is dat goudsmid Liesbeth Rommers.

De rondleiding gaat gepaard met een arrangement (een kop koffie of thee voor aanvang van het bezoek aan de expositie en na afloop een drankje (bier, fris of wijn) met een aantal hapjes. Tevens ontvangt men bij het arrangement een mapje ansichten met zes van de tentoongestelde schilderijen.

Het is mogelijk een deelnamebewijs voor de rondleiding te kopen aan de balie van ACEC. Meer informatie vind je hier.

(Op de foto van StrangeArt zie je David Levie tijdens de opening van de expositie)

Lezersactie: Heerlijke HighTea met gratis prosecco en glaasjes

Bestel nu voor maar € 39,50 via Apeldoorn Direct

Bestel snel deze High Tea en voor je het weet staat deze goed gevulde etagère van HighTea Apeldoorn bij jou op tafel, inclusief sfeervolle aankleding om jullie high tea helemaal af te maken.

Bestel nu

ONDERWERPEN

Kunst Tentoonstelling

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?