Rondleiding David Levie

21 augustus 2015, van 19:30 tot 19:30, ACEC

Door Redactie

Bij het sluiten van de markt is er vrijdag 21 augustus een rondleiding in ACEC waar de expositie ’Apeldoorn aan het woord’ tot en met zondag is te zien. De expositie is samengesteld door David Levie, kunst- en cultuurredacteur van de Stentor. Hij verzorgt vanaf 19.30 uur de rondleiding.Beeldende kunst, fotografie, videokunst en design van Apeldoornse makelij hebben in de afgelopen weken veel publiek naar het ACEC in de Museumpassage getrokken.

Afgelopen vrijdagavond was het een volle bak tijdens een concert van NJO dat ook volgend jaar muzikale medewerking verleent tijdens een nieuwe expositie met Levie als gastcurator. Tijdens de rondleiding krijgt hij assistentie van boekenschrijfster Nanda Roep die zelf meedoet aan ’Apeldoorn aan het woord’.

Een kaartje voor de rondleiding met veel wetenswaardigheden over de deelnemende kunstenaars kost 10 euro, inclusief koffie of thee vooraf en wat hapjes na afloop. Kaarten zijn te vanaf woensdag , donderdag en vrijdag vanaf 12 uur dagelijks te koop aan de balie van ACEC. Ook op de avond zelf kunnen vanaf 19 uur kaarten worden gekocht.

Vrijdag 21 augustus om 19.30 uur

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Tentoonstelling

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?