Rondleiding Theologische Universiteit Apeldoorn

13 oktober 2014, om 20:00, Theologische Universiteit in Apeldoorn

Door Jonge Democraten

TUA

De Jonge Democraten Stedendriehoek (JD S3H) organiseert in het kader van de ‘Religiemaand’ een rondleiding op de Theologische Universiteit in Apeldoorn (TUA). De rondleiding zal plaatsvinden op op maandag 13 oktober om 20.00 uur. Altijd al nieuwsgierig geweest naar wat zich binnen de muren van de TUA afspeelt of een kijkje willen nemen achter de schermen van de enige Universiteit die Apeldoorn kent? Dan ben je 13 oktober van harte welkom.

Het programma bestaat uit een presentatie over de geschiedenis en het werk van de TUA, en een rondleiding door de gebouwen aan het Wilhelminapark.

Over de TUA
De TUA werd in 1894 opgericht en is een van vier levensbeschouwelijke universiteiten in Nederland. De universiteit biedt een zesjarige opleiding tot predikant op gereformeerde grondslag. Hoewel de TUA een lange geschiedenis heeft en bekend is bij de meeste Apeldoorners, merkten we als bestuur dat we relatief weinig over de enige universiteit in de Stedendriehoek weten. Tijd dus om hier verandering in te brengen!

De details in het kort
Wie?               Jonge Democraten Stedendriehoek
Wat?               Religiemaand: rondleiding bij de Theologische Universiteit
Waar?             Wilhelminapark 4, Apeldoorn
Wanneer?       Maandag 13 oktober, 20.00 uur

We stellen het op prijs als je je aanwezigheid aangeeft via Facebook of mail (stedendriehoek@jd.nl), zodat we aan de TUA kunnen doorgeven met hoeveel JD’ers we aanwezig zullen zijn.

Volg ons ook op Facebook en Twitter

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?