Ronnie Flex met band en hits naar Gigant

24 februari 2017, om 20:30, Gigant, Nieuwstraat 377, Apeldoorn, €15,00/13,00

Door Agenda

Hij is één van de meest gestreamde artiesten op Spotify, heeft meer dan 150 miljoen views op YouTube, een nummer 1-hit én een eigen show in Ahoy: niemand kan meer om Ronnie Flex heen! Op vrijdag 24 februari komt Ronnie Flex voor een optreden naar Gigant in Apeldoorn. Het concert start om 20:30 en de deuren openen om 19:30. Tickets kosten €15,00, Vrienden van Gigant betalen €13,00.

Ronnie Flex is een man met een missie. Er is geen tijd om achterover te leunen en te genieten van zijn succes, want als muzikant wil hij blijven vernieuwen en groeien. Hij is met Boaz van de Beatz de studio in gedoken om een nieuw album op te nemen dat in 2017 zal verschijnen. Zijn eerste twee singles van dit album, ‘Plek als dit’ en ‘Energie’ behaalden ondertussen beiden al de Platina status.

Vernieuwing is belangrijk voor de 25-jarige Ronell Plasschaert uit Capelle aan de IJssel. Hij loopt al langer met de wens om zijn liveshows uit te breiden met een liveband. Op Noorderslag bracht hij dit plan voor het eerst ten uitvoer met ‘Deuxperience’, een live band die bestaat uit een kunstenaarscollectief, en tijdens de show in Apeldoorn zal de band ook meespelen.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?