Roos Blufpand met theaterconcert Hoe Dan

13 januari 2017, om 20:00, Theater Orpheus Apeldoorn, vanaf €18,00

Door Agenda

“Roos is aanstekelijk en veelbelovend; alsof Boudewijn de Groot en Ellen ten Damme een dochter hebben gemaakt.” (Villa d’Arte)

Zangeres en songwriter Roos Blufpand is pas 23 jaar, maar heeft al twee cd’s geproduceerd en meerdere succesvolle tours langs poppodia en theaters gedaan. Samen met haar muzikanten maakt ze iedere show tot een belevenis vol eerlijke, poëtische en muzikale liederen.

Dit seizoen is Roos opnieuw te zien én te horen in schouwburgen door heel Nederland. Op 13 januari speelt zij haar theaterconcert Hoe Dan in Theater Orpheus in Apeldoorn.

Hoe Dan geeft de hedendaagse strijd weer van een jonge vrouw van 23. Carpe diem en de wereld redden? Kan dat wel allebei? Hoe kun je én genieten van al het moois dat het leven te bieden heeft én tegelijkertijd de verantwoordelijkheid nemen voor de mensen om je heen? Mag je wel met de stroming mee drijven en je overgeven aan het water? Of moet je altijd tegen de stroom in zwemmen? Blijven vechten? Omdat er zoveel is om voor te vechten. Maar hoe dan?

Samen met haar vierkoppige band (cellist, bassist, gitarist, drummer) verzorgt zij een muzikaal diverse avond met liedjes die niet alleen aanstekelijk zijn maar ook aan het denken zetten.

Naast muziek maken droomt Blufpand van een duurzamere wereld. Zo is haar gelijknamige en nieuwste album Hoe dan volledig duurzaam opgenomen en ze probeert deze tour zo duurzaam mogelijk uit te voeren. ‘We hebben een tourbus op groen gas, eten als het mogelijk is biologisch en compenseren onze CO2 én die van onze bezoekers. We zijn constant op zoek naar manieren om duurzamer te kunnen touren’ aldus de zangeres en songwriter.

Roos is geboren om op ’t podium te staan. “Een getalenteerd liedjesschrijfster die definitief een plaats verdient in het huidige Nederlandstalige muzikale landschap", schreef Podiuminfo over Hoe Dan. Geniet deze avond van Roos en haar band die je verrassen met een bijzondere show: Van vrolijk, groots en duister naar piepklein en kwetsbaar, met poëtische teksten en bovenal de authentieke warmte en sprankelende persoonlijkheid van Roos.

13 januari 2017, 20:00 speelt Roos Blufpand Hoe Dan live in Theater Orpheus, Apeldoorn.

Koop je kaarten vanaf €18,00 via https://www.orpheus.nl, 055 527 03 00 en de theaterkassa.

Voor een overzicht van alle theatervoorstellingen zie www.roosblufpand.nl.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?