Roparun benefietconcert The Steel Breeze en Meneer Van Zanten

20 april 2012 - 13 juni 2021, van 20:30 tot 22:00, Gigant

Door Nataliefde

Vrijdagavond 20 april a.s. is er een uniek concert in de Gigant met de bands The Steel Breeze  (Pink Floyd Tributeband), Meneer van Zanten en DJ Funky Feike (Dance Classics). Voor een geringe prijs zie je niet alleen twee geweldige bands en een DJ, maar steun je ook een goed doel,  namelijk voor de Roparun enwww.21018dagen.nl. Ook flirtcoach Saskia Paulissen zal deze avond aanwezig zijn.

De Roparun zet zich in voor de palliatieve zorg aan kankerpatiënten. Het gaat dus niet om het geld inzamelen voor onderzoek, maar voor de directe zorg voor mensen die door hun ziekte door een diep dal gaan. De opbrengst van deze avond komt geheel ten goede aan de Roparun. Bij de Roparun zetten de hardlopers, begeleiders en verzorgers van team Eenentwintigduizendachttien-dagen zich in voor dit goede doel. Ze rennen van 26 t/m 28 mei 2012 van Parijs naar Rotterdam. Wilt u meer weten over team Eenentwintigduizendachttien-dagen kijk dan op hier.

De opbrengst van de kaartverkoop gaat naar de mensen die vechten tegen de vreselijke ziekte kanker. De kaarten zijn bij de Gigant aan de deur af te halen maar ook online te verkrijgen.

Doneren kan uiteraard ook en wel via een overboeking http://www.21018dagen.nl/doneren/ en via idealhttp://www.roparun.nl/teams/2012/288.html

KOM NAAR DE GIGANT EN DAN MAKEN WE ER SAMEN EEN TOPFEEST VAN EN APELDOORN STAAT DAN OOK WEER OP DE KAART!

Sportieve groeten,

Emile Loth

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?