Rosé in the Woods

20 mei 2012, van 15:00 tot 17:00, Martin's Brasserie

Door Nataliefde

martinsbrasserie.nl

De eerste zonnestralen komen er door en waar denk je dan aan? Precies, rosé natuurlijk. Rosé straalt gezelligheid en vrolijkheid uit en is bovenal natuurlijk een heerlijk drinkbaar glas wijn voor het grote publiek. Toch is het vaak moeilijk om een keuze te maken uit het enorme aanbod. In samenwerking met Brasserie Martins organiseert Wijnkoperij Henri Bloem een rosé event.

Zondag 20 mei zijn tegen gereduceerde prijzen vele rosé’s te proeven. Van een bruisende CAVA, een droge zalmkleurige Provence, tot een mooie verrassende Rotling uit Duitsland. Dat wordt genieten. Brasserie Martins opent bij mooi weer zijn gezellige terrassen en aansluitend kunt u lekker blijven eten, want de keuken is geopend.

Wijnkoperij Henri Bloem zal u deze middag toelichting geven op de rosés. Welke druiven worden gebruikt en hoe wordt rosé eigenlijk gemaakt? Stel gerust uw vragen aan de medewerkers. Het belooft in ieder geval een gezellige, ongedwongen middag te worden met veel rosé, oesters, salsa en hopelijk vele zonnestralen.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?