Roy Donders – Glitter & Glamourtour

29 oktober 2015 - 18 september 2015, om 20:00, Rabobankzaal

Door Redactie

Glitter & Glamour met Brabantse tongval

Roy Donders, wie kent hem niet? De oergezellige Brabander met zijn huiskamer vol frutsels en glimmers heeft een razendsnelle carrière gemaakt. In zijn jeugdjaren vertolkte hij Marco Borsato in de Mini Playbackshow, daarna verwierf hij vooral bekendheid als stylist in het RTL 4 programma Gypsy Girls. Zijn debuut op televisie was zo’n succes dat hij al vrij snel zijn eigen real-life soap kreeg: Donders, stylist van het Zuiden. Dat programma was zo’n succes dat in het najaar het vierde seizoen zal beginnen.

Stylist van het Zuiden nu in het theater

De Glitter & Glamourtour is Roy Donders op het lijf geschreven. Als Stylist van het Zuiden runt hij een kledingwinkel en is hij kapper en stylist. Donders opent verschillende andere kledingwinkels, een pop-up store en houdt kledingparty’s. Hoewel het niet zo lijkt te passen bij Donders’ Glitter & Glamour, slaan zijn huispakken enorm aan bij het grote publiek.

Huispakkenkoning blijkt multi-talent

De huispakkenkoning lijkt al snel meer te kunnen dan stylen, kappen en ondernemen. Ook muzikaal scoort Donders hoge ogen. Zijn single Ga voor goud kwam hoog binnen in de Single Top-100 en de single Ik wil jou werd een rasechte nummer 1 hit in de Sterren Top 20 NL. Nu Roy Donders ook nog een muzikaal talent heeft wordt het dus hoog tijd voor een eigen theatershow! De real-life soap is nu live te zien in de Glitter & Glamourtour!

Trek je huispak aan en geniet van de real-life soap

Gewapend met een boel Glitter & Glamour komt de huispakkenkoning nu ook naar Theater Orpheus. Geniet van de Brabantse gezelligheid en dompel jezelf onder in de wereld van Roy Donders en zijn familie. Volgepakt met merchandising en versterkt met band en danseressen, zingt en danst Roy Donders de glitters van de hemel. Dus trek aan dat huispak en kom naar Orpheus voor de enige echte Brabantse real-life show van een huispakkenkoning.

Donderdag 29 oktober, 20:00 uur
Rabobankzaal
Kaarten vanaf € 27

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?