Royaal Genieten Soestdijk

29 augustus 2013 - 1 september 2013, Paleis Soestdijk

Door Agenda

Palijst soestdijk

Met trots presenteren wij de tweede editie van Royaal Genieten Soestdijk dat plaats vindt van donderdag 29 augustus t/m zondag 1 september 2013 in de voortuin van Paleis Soestdijk , vlak bij en vóór het beroemde bordes.
Royaal Genieten Soestdijk is een belevings-event op het gebied van ‘lifestyle, inner- and outer beauty’, eten & drinken, en huis & tuin.
Producten die er toe doen, echte meesterstukjes!
Op Royaal Genieten Soestdijk, vindt men kwaliteitsproducten die appelleren aan de belevingswereld van de bezoeker van Royaal Genieten Soestdijk. Producten die inspireren, die er toe doen of waar je gewoon van kan genieten. Aan Royaal Genieten Soestdijk nemen ± 90 standhouders deel, waaronder hofleveranciers en vakmensen. En uiteraard is er ook een select aantal deelnemers aanwezig met lifestyleproducten. Meer informatie over de deelnemers kunt u vinden op www.royaalgenietensoestdijk.nl onder menu ‘deelnemers’.
Hip, Eigentijds en Modern Vakmanschap van (Hof)leveranciers en vakgekken
Royaal Genieten Soestdijk draagt modern vakmanschap een warm hart toe! Hip, eigentijds, modern, hoogwaardig en echt vakmanschap. Duurzaam en mooi. Gepresenteerd door (Hof)leveranciers en vakmensen met hun vaak jarenlange ervaring, veel passie en heel veel verhalen. Samen gebracht op een bijzondere locatie; Paleis Soestdijk.
Kroningsjaar en Koningsjaar Dat Royaal genieten plaatsvindt in het Kroningsjaar van Koning Willem Alexander maakt van Royaal Genieten Soestdijk een event met een Gouden en Oranje omlijsting. Er zullen veel standhouders aanwezig zijn met een link naar het koningshuis. Zoals bijvoorbeeld vegetarisch ‘Queen B’-ijs, of een ‘koninklijke’ sieradenlijn met oranje stenen. Een wijnhuis dat als hofleverancier van het paleis de wijnen voor Prins Bernhard leverde. Maar ook andere interessante adressen. In de goodiebag, die de eerste 250 bezoekers elke dag ontvangen, zit oa de beroemde Wilhelmina Pepermunt, maar ook andere hebbedingen.
Expositie Beeld van Beatrix, laatste week nog volledig te zien
De zeer succesvolle tentoonstelling ‘Beatrix in Beeld’ dieeerst te zien was op Paleis Het Loo, is nu op Paleis Soestdijk te bewonderen. Circa 70 werken staan opgesteld in diverse (werk)vertrekken van het Paleis. Dit geeft een extra dimensie aan het bezoeken van Royaal Genieten Soestdijk. Dit is de laatste kans en de laatste week om de expositie in zijn geheel te zien. Daarna gaan alle stukken terug naar de makers, met uitzondering van de aangekochte winnaarsstukken. En waar past deze collectie het mooist? Ja, op Paleis Soestdijk waar Prinses Beatrix opgegroeid is.
Heerlijk dag uit
Bezoekers van Royaal Genieten Soestdijk mogen gratis de expositie van Beatrix in Beeld én Paleis Soestdijk bezoeken. Ook kan men de paleistuin bezichtigen, met talloze bijzondere heesters en bomen, waterpartijen en kunstwerken. Dit alles maakt een bezoek aan Royaal Genieten Soestdijk tot een heerlijk dagje uit. Of kies voor een High Tea voor bij het bordes. Uiteraard omlijst met sfeervolle muziek. Dat worden onvergetelijke momenten.
Royaal Genieten Soestdijk in uw media? Wij vragen u om Royaal Genieten Soestdijk op te nemen in uw agenda en media. Wij staan open voor barters met vrijkaarten, lezeracties en redactionele aandacht in combinatie met advertenties. Heeft u ideeën om samen te werken, neem dan contact met ons op.
Meer informatie
Wilt u meer informatie over het event, over een van onze standhouders/ vakmensen of wilt u actueel beeldmateriaal? Wij staan u graag persoonlijk te woord. Neem contact op met Antoinette Vrisekoop, op nummer 06 53 12 44 69 of mail Antoinette op key2@kpnmail.nl. Kijk op de site www.royaalgenietensoestdijk.nl/pers of kijk voor de andere evenementen op www.4allevents.nl.

Bezoekersinformatie en voorverkoop:

Adres Royaal Genieten Soestdijk Paleis Soestdijk Amsterdamsestraatweg 1 3744 AA Baarn
Website www.royaalgenietensoestdijk.nl  
Openingstijden
Donderdag 29 augustus t/m zondag 1 september, dagelijks geopend van 10.00-18.00 uur.  
Toegangsprijzen
€ 17,50 per persoon. Kinderen t/m 12 jaar gratis. Bij de entree is de toegang tot het paleis, de expositie Beatrix in Beeld en de paleistuinen inbegrepen.
Voorverkoop Voorverkoopkaarten zijn met  € 2,50 korting op de toegangsprijs te bestellen via www.royaalgenietensoestdijk.nl
Rolstoelgebruikers Het terrein is toegankelijk voor rolstoelgebruikers, echter niet elke stand is makkelijk toegankelijk.  
Parkeren
Parkeren kan op de parkeerplaats van Paleis Soestdijk en op een speciaal voor bezoekers ingericht parkeerterrein. Volg de P-borden. De parkeerkosten bedragen € 5,- per auto.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?