RT 120 Vredestein Rally

24 juni 2012, van 09:00 tot 16:00, Concours d’ Elegance

Door Redactie

RT 120 Vredestein Rally

Op zondag 24 juni 2012 gaat de 9e RT 120 Vredestein Rally van start! Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen aan dit unieke evenement en zo mede bij te dragen aan het goede doel.

Dit jaar gaat, naast de doelen zoals Stichting Duchenne en ‘K Leef, die wij als RT120 al vele jaren steunen en blijven steunen, het merendeel van de opbrengsten van de RT120 Vredestein Rally naar gezinnen in de regio Apeldoorn met kinderen die een ernstige beperking of chronische ziekte hebben.

Voor deze gezinnen geldt dat hun leven vele beperkingen kent. Door de grote zorgvraag van hun kinderen is het vaak voor ouders moeilijk zorg en werk te combineren. In en om het huis zijn veel aanpassingen nodig die niet altijd door verzekeringen of overheidssubsidies worden gedekt. Voor die gezinnen die in echte acute nood verkeren willen wij, middels de organisatie Viareva, door het leveren van een (financiële) bijdrage, een direct verschil maken.

De start van de rally is zondag 24 juni 2012 wij verwachten u tussen 9.00 en 09. 30 uur, op een spectaculaire startlocatie in de omgeving van Apeldoorn !

Rond 10.00 uur is het vertrek gepland en de tocht zal, na een heerlijke lunch op een bijzondere “petrolhead” plek, eindigen om ongeveer 15.30 uur met een borrel, prijsuitreiking en een veiling, op Concours d’ Elegance te Apeldoorn!

Wij zien u graag op 24 juni!

Meer informatie: www.rt120vredesteinrally.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?