Ruilmarkt In CODA

24 maart 2018, van 11:00 tot 15:00, CODA Auditorium, Vosselmanstraat 299, Apeldoorn

Door Agenda

In je kledingkast heb je vast wel een paar kledingstukken liggen die je niet meer draagt. Zonde toch? Neem ze mee naar de eerste Close to You kledingruil op zaterdag 24 maart van 11:00 tot 15:00 uur in CODA Auditorium. Door kleding niet weg te gooien, maar er iemand anders blij mee te maken, draag je bij aan een circulaire economie. Met een gesloten portemonnee shoppen én ook nog eens kleding een tweede leven geven, wie wil dat nou niet?

Meedoen aan de kledingruil is helemaal gratis, het enige wat je hoeft te doen is minimaal 3 tot 7 items mee te nemen. Deze moeten wél schoon en heel zijn. Kijk voor een overzicht van alle spelregels op www.coda-apeldoorn.nl/kledingruil

Close to You in CODA Museum
In juni staat Arnhem in het teken van het internationale mode-event State of Fashion. Dit jaar richt State of Fashion zich op de vraag hoe de mode-industrie eerlijker en duurzamer kan worden. Na de olie-industrie is de textiel- en mode-industrie namelijk de meest vervuilende industrie ter wereld. In aanloop naar State of Fashion vindt het educatieve programma Close to You plaats, dat tot juni op verschillende plekken in Gelderland neerstrijkt, waaronder in CODA.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?