Ruth Bakker op Kinder Parade

8 juli 2012, van 12:30 tot 16:00, Oranjepark

Door Randy Gasper

Actrice, zangeres, poppenspeelster en theatermaakster Ruth Bakker (bekend van o.a. Dikkie Dik en Dirk Scheele) speelt zondag 8 juli haar succesvolle theatervoorstelling Loet Moet op het Kinder Parade Festijn in Apeldoorn.

Ruth maakt en speelt haar eigen theatervoorstellingen voor zowel kinderen als volwassenen. Dit doet ze met zoveel succes, dat ze deze zomer door Nederland en België toert met haar familievoorstelling Loet Moet. Loet Moet is een vrolijke, interactieve en muzikale theatervoorstelling vol liedjes en (poppen)spel, voor kinderen vanaf 4 jaar en heeft de afgelopen weken lovende kritieken gekregen.

Ruth speelt Loet Moet zondagmiddag 8 juli vanaf 12.30 uur aan de Kerklaan in het Oranjepark. Kaartjes kosten maar € 2,50 per stuk en heet je zelf Loet, dan mag je gratis naar binnen! De toegang tot het Kinder Parade Festijn is ook gratis. Naast de theatervoorstelling van Ruth zijn er overal kinderactiviteiten, workshops, is er een zweefmolen en kun je heerlijk genitieven broodjes, ijs en Italiaanse koffie tijdens live muziek op het terras.

Meer informatie is ook te vinden op www.ruthbakker.com .

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?