Salon 1813 Live: ThisGirlsLife

26 mei 2017, van 18:30 tot 21:00, Salon 1813 Deventerstraat 13

Door Salon 1813

Salon 1813 Live: ThisGirlsLife

Thisgirlslife is in 2011 opgericht door de Dordtse singer/songwriter Ilona Snip.
Zij raakt geïnspireerd door alledaagse dingen. Door mensen die op straat lopen, gebroken harten, alledaagse emoties, en weet deze te verwoorden in pakkende nummers. Pop, rock, liefdesliedjes – alles komt voorbij.
Eerder stond zij in Poppodium Bibelot, stond meerdere malen op het Big Rivers festival, stond in de finale van het demo duel van radio 538, werd gekozen als Dordts talent bij KX Radio, speelde bij meerdere radiostations, bracht een videoclip uit en stond als hoogtepunt augustus 2015 in Paradiso, een droom die uitkwam!
In december 2015 besloot zij solo te gaan met TGL (Thisgirlslife) en terug te keren naar haar roots. Puur en krachtig.
Haar nummers variëren van klein en heel gevoelig tot stevige rock songs. Tijdens het optreden maakt ze gebruik van een loopstation, wat weer een heel ander soort nummers voortbrengt.
Verrassingseffect gegarandeerd. Het ene moment zul je een brok in je keel krijgen, en op een ander moment zul je het swingen niet kunnen laten. Een heel bijzondere zangeres, met een hele bijzondere persoonlijkheid. Wij van Salon 1813 voelen ons vereerd dat zij bij ons wil komen optreden.
Deze vrijdag komt zij met Johan Fransen. We kennen hem als de gitareur van dienst van Van Piekeren. Hij zorgt voor extra begeleiding op gitaar.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Muziek Theater

Elke maandag ons nieuws in de mail?