Salon 1813: Runaway Angel (Can)

28 juli 2017, van 18:30 tot 21:00, Salon 1813, Deventerstraat 13, Apeldoorn

Door Agenda

Cadence Grace, Ann Chaplin en Stacey Zegers (Toronto, Canada) hebben individueel hun eigen successen behaald als solo artiesten, maar dat de combinatie van deze drie als Runaway Angel zo’n synergie teweeg zou brengen, hadden ze nooit gedacht. Het brengt ze naar een nieuwe level.

Drie jaar na het verenigen van hun krachten, toeren ze door het land (Canada) en laten overal hun stempel achter. Hun inspanningen worden beloond door het verkrijgen van 8 Ontario Country Music Awards. Vanaf 2015 spelen ze op grote festivals als Boots & Hearts, Havelock Jamboree, Kipawa Countryfest en Lucknowʼs Music in the Fields als openingsact voor mega country acts zoals Dierks Bentley, Dallas Smith, Tim Hicks, Chad Brownlee, Doc Walker, Emerson Drive en Jason Blaine.

Deze meisjes hebben commercieel drie singels en music videos uitgebracht (ʼRun Angel Runʼ, ʻMy Somedayʼ, ʻJuneʼ). Vorig voorjaar eindigde hun eerste plaat “No End in Sightʼ op #5 op de iTunes Canadian Country Charts.

Er is teveel om op te noemen, qua behaalde mijlpalen. Op dit moment zijn ze op tournee door Europa: om dat financieel mogelijk te maken heeft het ministerie van cultuur van Canada – naar aanleiding van een gewonnen award – een subsidie verleend aan Runaway Angel.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?