Sam Sam organiseert zaterdag 14 september – CLUB NIGHT – DESIRE’ met E.Motion en TripleRRR

14 september 2013, om 21:00, Sam Sam

Door Agenda

http://www.artcafesamsam.nl/agenda.htm
Zaterdag 14 september 2013 zal Artcafé Sam Sam aan de Van Kinsbergenstraat een wervelende Club Night organiseren onder de noemer ‘DESIRE’ met als muzikaal hoogtepunt de gemuteerde croone en groove bands E.Motion en TriplleRRR.
E.Motion en TrippleRRR hebben zich speciaal voor deze gelegenheid samengevoegd en zullen een zeer gevarieerd muzikaal programma op de planken brengen waarin telkens een hoofdrol is neergelegd voor de charismatische zanger/frontman Robadorable.

Ondersteund door Maurits ‘handieMan’ de Weert op bas en beats, RRRobert van der Tol, gitaar en zang, RRRobin van Vliet, toetsen,  zang en mixingconsole en Gerald van Dijk, trompet zal zanger Robadorable het publiek meenemen in de zowel de verleden- als toekomstige tijd.Het repertoire dat de heren in diverse samenstellingen spelen is uitdagend, mysterieus, sexy en dansbaar.

Terwijl E.Motion haar eigenzinnig strakke nummers ten gehore brengt worden met TrippleRRR gewaagde covers uit de ’80 / ‘90 vertolkt van Bowie, Blue Nile, Joy Division, Duran Duran, Seal, e.v.a. Van liveplugged electronic dancegrooves tot unplugged mooie kleine liedjes.
Dresscode: DESIRE to the ’80 & ’90 in Black, White, Purple and Green.

 CLUB NIGHT DESIRE:
Zaterdag 14 september 2013
Aanvang 21.00 uur
Toegang 7,50€

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?