Samen aan de slag op de Natuurwerkdag

3 november 2018, van 10:00 tot 15:00, Berg en bos, J.C. Wilslaan 21, Apeldoorn

Door Agenda


Doe mee met IVN Apeldoorn

IVN Apeldoorn werkt regelmatig in het landschap. Op zaterdag 3 november ben je van harte welkom om met IVN mee te werken tijdens de Natuurwerkdag. Een dagje meehelpen in de natuur en lekker actief bezig zijn. Aan het einde van de dag ga je met voldaan gevoel naar huis. En het is nog gezellig ook!

Natuurpark Berg & Bos
De Natuurwerkdag wordt gehouden in Natuurpark Berg & Bos. De rododendrons in het park hebben in de afgelopen zomer erg te lijden gehad van de droogte en de hitte. Veel struiken zijn bovengronds afgestorven. In de wortelkluit blijkt echter nog wel leven te zitten, zodat veel struiken van onderen alweer beginnen uit te lopen. Samen met IVN ga je de dode takken afzagen zodat de nieuwe uitlopers alle ruimte hebben om te groeien. De dag duurt van 10.00 tot 15.00 uur. Koffie, thee en lunch zijn aanwezig.

Voor meer informatie en aanmelden:
Tijdens de Natuurwerkdag gaan jong en oud op meer dan 60 plekken in Gelderland aan de slag. In heel Nederland wordt er gewerkt op meer dan 500 locaties tijdens de grootste vrijwilligersdag in het groen. Heb je ook zin in buiten bezig zijn? Kom dan samen met je gezin, (sport)maatje of alleen en help mee met de vrijwilligers van IVN Apeldoorn! Kijk voor meer informatie en aanmelden op:

https://www.natuurwerkdag.nl/locatie/natuurpark-berg–bos

De Natuurwerkdag is een initiatief van LandschappenNL.

Stichting Landschapsbeheer Gelderland coördineert de Natuurwerkdag in Gelderland.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?