Samen genieten: het uitgangspunt voor een onvergetelijke middag

3 juli 2017, van 14:30 tot 16:00, Coda Museum, Vosselmanstraat 299, Apeldoorn, €7,50

Door Agenda

Onvergetelijk CODA is er iedere eerste maandag van de maand voor mensen met dementie én hun partner, buren, familie of vrienden. Maandag 3 juli staat deze rondleiding in het teken van water en beweging. Een bijzondere wandeling door CODA Museum waarbij samen genieten en het delen van verhalen en ervaringen centraal staan. Het doel? Een ontspannen middag voor mantelzorgers en mensen met dementie.

Water, beweging en papier
Water verveelt nooit: het is altijd in beweging, mooi om naar te kijken en fijn om te voelen. Behalve dat water bijvoorbeeld ook indrukwekkend of zelfs imposant kan zijn, is het bijvoorbeeld ook nodig om papier te maken. Papier is al eeuwenlang een inspiratiebron voor kunstenaars en in CODA Paper Art zijn werken van en op papier te zien van in totaal 31 (inter)nationale kunstenaars. Maandag 3 juli kijken we naar een aantal werken waarin te zien is hoe betoverend en inspirerend de structuur, de textuur en het grenzeloze potentieel van papier is. We staan stil bij werken van Angela Glajcar, Veronica Hodges Pao Hui Kao, Elke Lutgerink en Mia Wen-Hsuan Liu.

Onvergetelijk CODA

Doordat het thema iedere maand wisselt, is deelname aan Onvergetelijk CODA steeds weer de moeite waard. Speciaal opgeleide rondleiders begeleiden en inspireren de deelnemers door samen naar kunst te kijken, vragen te stellen en te beantwoorden en door samen creatieve opdrachten uit te voeren. Zo krijgt iedereen de mogelijkheid om verhalen, ervaringen, ideeën en gevoelens met elkaar te delen. Onvergetelijk CODA is voor mensen met dementie én voor hun mantelzorgers een ontspannen middagje uit. De rondleiding begint om 14.30 uur, inloop vanaf 14.00 uur met koffie of thee.

Aan de rondleiding kunnen maximaal 14 personen deelnemen. Meld u daarom uiterlijk 28 april aan via aanmeldingen@coda-apeldoorn.nl onder vermelding van ‘Onvergetelijk CODA’. Vergeet niet uw naam, telefoonnummer en het aantal personen door te geven. De volgende rondleiding staat gepland op maandag 7 augustus.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?