Samen genieten: Het uitgangsspunt voor een onvergetelijk middag

1 mei 2017, van 14:30 tot 16:00, Coda Museum, Vosselmanstraat 299, Apeldoorn

Door Agenda

Rondleiding voor mensen met dementie en hun partner, vrienden of familie in CODA Museum

Onvergetelijk CODA: 1 mei, 14.30 – 16.00 uur | € 7,50 inclusief rondleiding en toegang CODA Museum

Onvergetelijk CODA is er iedere eerste maandag van de maand voor mensen met dementie én hun partner, buren, familie of vrienden. Maandag 1 mei staat deze rondleiding in het teken van de huid. Een bijzondere wandeling door CODA Museum waarbij samen genieten en het delen van verhalen en ervaringen centraal staan. Het doel? Een ontspannen middag voor mantelzorgers en mensen met dementie.

Met onze huid kunnen we voelen, waarnemen en aanraken. Soms geeft onze huid aan hoe we ons voelen – hoe we in ons vel zitten. En als kunst en muziek ons raken, krijgen we kippenvel. Geen wonder dat kunstenaars vaak geïnspireerd raken door de huid. In deze editie van Onvergetelijk CODA bekijken we werken van twee van die kunstenaars. Fotografe Lilith portretteert zichzelf en laat daarbij veel huid zien. In de tentoonstelling Under my skin toont ze ons zo haar denkwereld. Daarnaast kijken we naar een aantal werken van kunstenaar Michel Sculz-Kryzanowsky. In Sequenties neemt hij ons als het ware mee naar het strand, de plek bij uitstek voor wie huid wil zien.

Onvergetelijk CODA

Doordat het thema iedere maand wisselt, is deelname aan Onvergetelijk CODA steeds weer de moeite waard. Speciaal opgeleide rondleiders begeleiden en inspireren de deelnemers door samen naar kunst te kijken, vragen te beantwoorden en door samen creatieve opdrachten uit te voeren. Zo krijgt iedereen de mogelijkheid om verhalen, ervaringen, ideeën en gevoelens met elkaar te delen. Hierdoor is Onvergetelijk CODA voor mensen met dementie én voor hun mantelzorgers een ontspannen middagje uit. De rondleiding begint om 14.30 uur, inloop vanaf 14.00 uur met koffie of thee.

Aan de rondleiding kunnen maximaal 14 personen deelnemen. Meld u daarom uiterlijk 28 april aan via aanmeldingen@coda-apeldoorn.nl onder vermelding van ‘Onvergetelijk CODA’. Vergeet niet uw naam, telefoonnummer en het aantal personen door te geven. De volgende rondleiding staat gepland op maandag 3 juli.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?