Samen Genieten met CODA

3 oktober 2017, van 14:30 tot 16:00, CODA Museum, Vosselmanstraat 299, Apeldoorn, 7,50

Door Agenda

Samen genieten: het uitgangspunt voor een onvergetelijke middag

Onvergetelijk CODA: rondleidingen voor mensen met dementie en hun partner, vrienden of familie in CODA Museum

Onvergetelijk CODA heeft al drie jaar iedere eerste maandag van de maand plaats in CODA Museum. De rondleiding in oktober wordt eenmalig gehouden op dinsdag, en wel op dinsdag 3 oktober. Deze interactieve rondleiding staat in het teken van ‘Verandering’. Een bijzondere wandeling door CODA Museum waarbij samen genieten en het delen van verhalen en ervaringen centraal staan. Het doel? Een ontspannen middag voor mensen met dementie en hun partner, vrienden, familie of buren.

Verandering hoort bij het leven. Wie naar buiten, in de spiegel of in de krant kijkt, ziet het: niets blijft hetzelfde, alles verandert. Soms zijn die veranderingen minuscuul, soms ingrijpend groot. Soms zijn ze welkom, soms houden  we ze liever buiten de deur. Tijdens deze rondleiding staan we in twee verschillende tentoonstellingen stil bij dit thema. In Apeldoorn Breed in Beeld zien we werk van mensen wiens leven door hersenletsel compleet veranderde. Het maken van kunst geeft het leven voor veel van hen weer perspectief en kleur. In CODA Paper Art zien we werken van papier die iets anders lijken te zijn geworden, maar … wát? En hóé? Dat gaan we dinsdag 3 oktober bekijken en met elkaar bespreken.

Onvergetelijk CODA

Doordat het thema iedere maand wisselt, is deelname aan Onvergetelijk CODA steeds weer de moeite waard. Speciaal opgeleide rondleiders begeleiden en inspireren de deelnemers door samen naar kunst te kijken, vragen te stellen en te beantwoorden en door samen creatieve opdrachten uit te voeren. Zo krijgt iedereen de mogelijkheid om verhalen, ervaringen, ideeën en gevoelens met elkaar te delen. Onvergetelijk CODA is voor mensen met dementie én voor hun mantelzorgers een ontspannen middagje uit. De rondleiding begint om 14.30 uur, inloop vanaf 14.00 uur met koffie of thee.

Aan de rondleiding kunnen maximaal 14 personen deelnemen. Meld u daarom uiterlijk 1 oktober aan via aanmeldingen@coda-apeldoorn.nl onder vermelding van ‘Onvergetelijk CODA’. Vergeet niet uw naam, telefoonnummer en het aantal personen door te geven. De volgende rondleiding staat gepland op maandag 6 november.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?