Samsam: Muziek, cocktails en schilderijen voor Brazilië

19 juli 2014 - 11 juli 2014, om 21:00, SamSam, Van Kinsbergenstraat 17 te Apeldoorn.

Door Redactie

© Paulo Setubal

Braziliaans feest in Artcafé Samsam voor gehandicapte kinderen

Op zaterdag 18 juli is er vanaf 21 uur een Braziliaans feest in Artcafé Samsam aan de Van Kinsbergenstraat 17 in Apeldoorn. Alles gebeurt in Braziliaanse sfeer: dansmuziek en hapjes en drankjes zoals Caipirinha en Feijoada. Ook zijn er kleurrijke schilderijen van de Braziliaanse schilder Paulo Setubal en leuke hebbedingetjes te koop. De gehele opbrengst is bestemd voor de nieuwbouw van de school voor lichamelijk en verstandelijk beperkte kinderen in het Braziliaanse Ibotirama. Stichting de Wilde Ganzen verhoogt de opbrengst van het feest met 55%.
 

De school

De school is de enige voorziening voor gehandicapte, vaak straatarme kinderen in het Braziliaanse Ibotirama en voorziet daarmee in een grote behoefte. Omdat
het schoolgebouw te klein en verouderd is moet er dringend een nieuw gebouw komen. Daar zamelt de stichting Grupo Brasil geld voor in. Meer informatie staat op www.grupobrasil.nl.
 

De schilderijen

De Braziliaanse schilder en cartoonist Paulo Setubal maakt kleurrijke schilderijen van dagelijkse Braziliaanse taferelen. De schilderijen zijn ook te zien op www.grupobrasil.nl.

De tentoonstelling en het evenement zijn opgezet in samenwerking met Artcafé SAMSAM

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?