Schilderijen expositie in Dok Zuid

1 maart 2013 - 10 april 2013, Dok Zuid

Door Redactie

Zorggroep Apeldoorn

Van 1 maart tot 11 april a.s. exposeren cliënten van woonunit De Viermaster en Dagbehandeling De Botter in de bibliotheek in Dok Zuid, 1e Wormenseweg 460 in Apeldoorn.

In woonunit De Viermaster wonen jong volwassenen tot 55 jaar die intensieve zorg nodig hebben. Dagbehandeling de Botter is bestemd voor jong volwassenen die thuis wonen en  behandeling nodig hebben. Onderdeel van de behandeling is creatieve expressie. De cliënten maken aan de hand van een thema of een individuele opdracht een schilderij of mozaïek. Door het schilderen of mozaïeken kunnen de jongeren zich uiten.

Na de expositie worden de schilderijen en mozaïeken verkocht aan belangstellenden. De opbrengst wordt besteed aan het organiseren van een gezellig dagje uit voor alle cliënten. Heeft u interesse in een bepaald schilderij, dan kunt u dit doorgeven bij De Viermaster/De Botter.

Bibliotheek Dok Zuid is geopend op maandag van 14.00 – 20.30 uur, dinsdag en donderdag van 14.00 – 17.30 uur, woensdag van 10.00 – 17.30 uur en vrijdag van 10.00 – 20.30 uur. U bent van harte welkom om de expositie te komen bekijken.

Woonunit De Viermaster en dagbehandeling De Botter zijn onderdeel van Zorggroep Apeldoorn en omstreken.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?