Scholierencross

16 maart 2013 - 28 februari 2013, om 12:45, Sportpark Orderbos

Door Redactie

M. Tussenbroek

Het is al weer de 25e Apeldoornse Scholierencross die op 16 maart wordt gevierd. De grootste scholierencross van Nederland, met weer ruim 2200 scholieren van de Apeldoornse basisscholen, van groep 3 tot en met groep 8.

Een uniek evenement, waarbij de scholieren, afhankelijk van hun leeftijd, een afstand van 800, 1000 of 1200 meter rennen door ons prachtige Orderbos.

Behalve de prestatie staat uiteraard de gezelligheid centraal. De vele tentjes en vlaggen en vooral de aanwezigheid van de duizenden toeschouwers maakt het steeds weer een lust voor het oog.

Ook dit jaar is er de gelegenheid om diverse atletiekonderdelen te proberen op de baan van AV’34, gelegen direct naast het crossparcours, uiteraard onder de deskundige leiding van trainers van AV’34.

Heel speciaal is dit keer een spectaculaire demonstratie van een aantal topatleten en toptalenten van AV’34, met onderdelen als polsstokhoogspringen en hoogspringen (afhankelijk van de weersomstandigheden).

Kom zaterdag 16 maart genieten van dit spektakel op het middenterrein van Sportpark Orderbos, vanaf 12:45 uur. Voor meer informatie zie www.scholierencross.nl

Scholierencross 2011. Foto: M. Tussenbroek

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?