Scoot Mobiele Brigade trekt er op uit

10 mei 2017, van 14:00 tot 17:00, 2,50

Door Margo Hulleman-Klein

Scootmobielrijders die minimaal 12 kilometer per uur rijden zijn op 10 mei welkom om deze tocht met het onderwerp ‘Veeteelt en Ooievaars’ mee te rijden. De start is om 14.00 uur vanaf de parkeerplaats bij Wijkcentrum De Stolp aan het Violierenplein 101 in De Maten. Het programma van dit seizoen bestaat uit zes tochten.

In 2015 werd de eerste tocht georganiseerd door een aantal enthousiaste scootmobielrijders en dit had een sneeuwbaleffect. Al snel kwamen er meer liefhebbers die ook weleens iets meer van de omgeving van Apeldoorn wilden zien. Zelfs ‘echte’ Apeldoorners kwamen op plekjes waar ze niet eerder waren geweest.

Mocht u mee willen rijden met deze tocht dan kunt u zich tot één dag voor de rit tussen 18.00 uur en 20.00 uur aanmelden via telefoonnummer: 0622903321 of via de website van de Scoot Mobiele Brigade te vinden als www.smbapeldoorn.net. Hier zijn ook de andere tochten te vinden. De kosten zijn € 2,50 per tocht dit is inclusief een kop koffie of thee. Andere versnaperingen zijn voor eigen rekening.
Belangrijk om te weten: deelnemers rijden mee voor eigen risico en denk eraan dat de accu’s volledig opgeladen zijn.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?