Apeldoorn doet mee met mondiale Photowalk

11 oktober 2014, van 15:00 tot 17:00, ACEC

Door Redactie

KelbyOne

Scott Kelby’s Global Photowalk dit jaar ook in de Parken

Op zaterdag 11 oktober zal, onder auspiciën van Scot Kelby’s organisatie, ook een photowalk in Apeldoorn plaats vinden. Wereldwijd zullen op deze dag meer dan 30.000 mensen in meer dan 1.200 steden meelopen met de een photowalk. We vertrekken om 15.00 uur vanaf het ACEC gebouw van waaraf een wandeling van ca. 2 uur door de fotogenieke parkenbuurt gemaakt wordt.

Het mooie van een photowalk is dat mensen, met een gemeenschappelijke interesse in fotograferen, gezamenlijk een wandeling maken om mooie foto’s te maken. Ondertussen is iedereen er voor elkaar en altijd bereid om elkaar te helpenen, te motiveren en te inspireren. Zo kunnen ook mensen die net met fotograferen zijn begonnen een leuke en leerzame middag beleven want iedereen is bereid je tips te geven om een betere foto te maken. Daarnaast is ook het sociale contact van grote waarde, een gezellige middag en weer eens in contact komen met andere mensen.

De wandeling wordt ondersteund door de Stichting Apeldoornse Monumenten. De gidsen van het Apeldoorns Gidsen Collectief zullen de wandeling begeleiden en de deelnemers informeren over de historische waarden van de mooie locaties en gebouwen waar zij de deelnemers mee naar toe nemen.

Volgend op deze leuke middag kunnen de deelnemers, als ze dat willen, hun mooiste foto’s uploaden naar o.a. de Facebook pagina ‘Worldwide Photowalk Apeldoorn’ en uiteindelijk kans maken werkelijk prachtige prijzen. Voor de reglementen en aanvullende informatie kan men ook op deze Facebook pagina terecht.

De deelname is gratis maar een vrijwillige bijdrage voor het goede doel is wel zo leuk. Dit kan bij de inschrijving voor deelname via de officiële website, www.worldwidephotowalk.com maar kan ook bij aanvang van de photowalk bij ACEC. Alle donaties van over de wereld gaan dit jaar naar het Springs of Hope Orphanage weeshuis in Kenia.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Tentoonstelling

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?