Seminar: Topsport en het bedrijfsleven door Willy van de Kerkhof

26 juni 2014, van 19:30 tot 22:00, CSV Apeldoorn, Orderbos 13 7313 HN Apeldoorn

Door Redactie

Hoorstudio

Willy van de Kerkhof komt op donderdag 26 juni 2014 een presentatie geven tijdens de seminar /netwerkavond: Speel elke dag de finale en ga voor Win(d)st! Tijdens deze presentatie neemt Oud PSV speler en international Willy van de Kerkhof u mee in de overeenkomsten tussen de wereld van het topvoetbal en het bedrijfsleven.

Topsport en ondernemen

“Het bedrijven van topsport in zijn algemeenheid en topvoetbal in het bijzonder wordt vaak in verband gebracht met ondernemen. Uw bedrijf is tenslotte ook het dagelijkse speelveld van uw medewerkers om te presteren en te excelleren. De vraag is echter of ze voldoende getraind zijn voor hun taak. En hoe staat het met herstel, fysieke en mentale gesteldheid/groei? Wat als ze even niet mee kunnen doen? Op de bank of op de tribune terechtkomen? Beschikken ze over een topcoach die hen begeleidt in dit proces? Misschien gaat deze vergelijking voor uw organisatie (nog) niet op. Werk is voor veel mensen namelijk een ‘moeten’ en sporten is een ‘keus’. Na het seminar zult u zich als ondernemer (meer) bewust zijn van de vergelijking tussen (top)sporters en werknemers en de kansen die dit oplevert”.

Sportpark het Orderbos

Het seminar vindt plaats bij Csv Apeldoorn op donderdag 26 juni vanaf 19:30 uur op Sportpark het Orderbos, Orderbos 13 7313 HN Apeldoorn, in de kantine van csv Apeldoorn. Naast het seminar is er voldoende gelegenheid om te netwerken. De avond zal rond 22.00 uur eindigen.

Aanmelden

Dit seminar is bedoeld voor ondernemers met personeel in dienst. Aanmelden voor dit seminar kan door een e-mail te sturen naar info@windstinbedrijf.nl. De daaropvolgende uitnodiging geldt als toegangsbewijs.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?