Seniorenbeurs Mandala

15 september 2012, van 10:00 tot 14:30, Sportlaan 2

Door Redactie

Op zaterdag 15 september organiseert Zorggroep Apeldoorn en omstreken een informatiebeurs voor actieve senioren in Mandala, Sportlaan 2 in Apeldoorn. Voor iedereen die goed voorbereid wil zijn op de toekomst is er tussen 10.00 en 14.30 een markt waar informatie wordt verstrekt over gezondheid, zorg, wonen en nog veel meer.

Van Zorggroep Apeldoorn en omstreken zijn de afdelingen ergotherapie en fysiotherapie aanwezig om te laten zien wat zij voor oudere cliënten kunnen betekenen. Het Zorgservicebureau geeft informatie over wonen en zorg binnen de diverse locaties van ZGA e.o.. Verder zijn verschillende Apeldoornse ondernemers vertegenwoordigd. Denk bijvoorbeeld aan Sal Apotheek, Zorgsaam, Beter Horen, Villa Optica, Visio en begrafenisondernemer Rouwenhorst. Wisselwerk heeft een stand om hun activiteiten in Mandala en in de wijk te laten zien en ook de borstkankervereniging is aanwezig. Er is een breed en compleet informatieaanbod zodat er veel vragen van bezoekers kunnen worden beantwoord.

De informatiebeurs is geopend van 10.00 tot 14.30 uur en is vrij toegankelijk. U kunt gebruik maken van de Brasserie in Mandala waar een kopje koffie, thee of frisdrank geschonken wordt. Graag tot 15 september!

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?