Seniorenvoorstelling: De 100-jarige man die uit het Raam klom en verdween

17 mei 2014, om 11:15, JT Bioscopen Apeldoorn

Door Agenda

JT Bioscopen Apeldoorn

Allan wordt honderd en dat wordt groots gevierd in het bejaardentehuis, maar de jarige krijgt het op zijn heupen en vertrekt kort voordat het feest losbarst. De tijd die hem rest kan hij beter besteden en hij klimt uit het raam en verdwijnt. Voor slechts € 6,75 kunt u naar deze prachtige Seniorenvoorstelling.

Speciaal voor de oudere bioscoopbezoeker organiseert JT Bioscopen de Seniorenvoorstelling. Tijdens deze vertoning kunt u voor slechts € 6,75 om 14.30 uur genieten van een door ons geselecteerde topfilm. Naast een lekker kopje koffie of thee kunt u op deze manier hedendaagse klassiekers in alle rust bekijken.

Over de film
Allan wordt honderd en dat wordt groots gevierd in het bejaardentehuis, maar de jarige krijgt het op zijn heupen en vertrekt kort voordat het feest losbarst. De tijd die hem rest kan hij beter besteden en hij klimt uit het raam en verdwijnt. Allan begint aan een roadtrip waarbij hij van het ene in het andere avontuur terecht komt. Tegelijkertijd passeren de memorabele momenten uit zijn leven én die van de twintigste-eeuwse geschiedenis de revue. Gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Jonas Jonasson.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?