Seniorenvoorstelling: Les Beaux Jours

7 oktober 2013 - 12 oktober 2013, om 14:30, jt Biosscopen apeldoorn

Door Agenda

www.jt.nl

Met pension gaan heeft zo zijn voordelen. In de seniorenvoorstelling van 7 en 12 november, de film Les Beaux Jours, heeft Caroline ineens tijd in overvloed. Wat moet ze nu allemaal doen? Ga met de voormalig tandarts mee op een reis waar ze haar ware zelf ontdekt.

Speciaal voor de oudere bioscoopbezoeker organiseert JT Bioscopen de Seniorenvoorstelling. Tijdens deze vertoning kunt u voor slechts € 6,75 kunt u om 14.30 uur genieten van een door ons geselecteerde topfilm. Naast een lekker kopje koffie of thee kunt u op deze manier hedendaagse klassiekers in alle rust bekijken.

Over de film
Eindelijk! De gesoigneerde tandarts Caroline (Fanny Ardant) gaat met pensioen! Haar mooiste dagen zouden nu moeten komen. Maar liefhebbende echtgenoot en dochters hebben zo hun eigen bezigheden en Caroline blijft zitten met zeeën van tijd. Wat te doen? Ze besluit een kijkje te nemen bij de plaatselijke seniors club, maar kan daar haar draai niet vinden. En zó oud als die mensen daar is ze toch niet? Caroline besluit het heft in eigen handen te nemen en actief een tweede jeugd te beleven. Ze neemt een minnaar, een jonge adonis van bijna dertig jaar jonger. De wereld lijkt aan haar voeten te liggen. Maar wanneer de affaire wordt ontdekt – en iedereen uiterst begripvol reageert – is de spanning er snel van af. Voor Caroline is het de hoogste tijd om op zoek te gaan naar de dingen waar het leven werkelijk om draait.

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Film

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?