Seniorenvoorstelling: The Book Thief

10 juni 2014 - 2 juni 2014, om 14:30, JT Apeldoorn

Door Redactie

The Book Thief

The Book Thief, gebaseerd op de internationale bestseller van Markus Zusak, vertelt het verhaal van Liesel (Sophie Nélisse), een bijzonder en heldhaftig meisje dat tijdens de Tweede Wereldoorlog in Duitsland naar een pleeggezin wordt gestuurd. Voor slechts € 6,75 kunt u naar deze prachtige Seniorenvoorstelling.

Speciaal voor de oudere bioscoopbezoeker organiseert JT Bioscopen de Seniorenvoorstelling. Tijdens deze vertoning kunt u voor slechts € 6,75 om 14.30 uur genieten van een door ons geselecteerde topfilm. Naast een lekker kopje koffie of thee kunt u op deze manier hedendaagse klassiekers in alle rust bekijken.

Over de film
The Book Thief, gebaseerd op de internationale bestseller van Markus Zusak, vertelt het verhaal van Liesel (Sophie Nélisse), een bijzonder en helfdhaftig meisje dat tijdens de Tweede Wereldoorlog in Duitsland naar een pleeggezin wordt gestuurd. Ze leert lezen onder aanmoediging van haar nieuwe familie en Max (Ben Schnetzer), een Joodse vluchteling die door hen verborgen wordt gehouden in de kelder. Voor Liesel en Max is de kracht van woorden en verbeelding de enige manier om te ontsnappen aan de ingrijpende gebeurtenissen om hen heen. The Book Thief is een inspirerend verhaal over doorzettingsvermogen en de veerkracht van de mens.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?