Sensations – Circus Herman Renz

9 mei 2012 - 24 juni 2021, van 15:00 tot 16:30, Bakkenes Terrein

Door Randy Gasper

SENSATIONS is de nieuwe, zinderende circusshow waarmee Nederlands Nationaal Circus Herman een nieuwe eeuw in haar bestaan binnenstapt. Nederlands bekendste circus vierde in 2011 haar 100 jarig jubileum en blijft verbazen. SENSATIONS brengt Circus Herman Renz terug naar de tijd van heldhaftige avonturen met sterke mannen, waaghalzen en onhandige clowns, maar ook naar die van verleidelijke acrobates, sierlijke danseressen en bijzondere dieren.

Circus Herman Renz (het grootste circus van de Benelux) brengt een eigentijdse vorm van het klassieke circus mét dieren, waarbij een belangrijke rol is weggelegd voor het live circusorkest. De show wordt omlijst door een heus circusballet in toepasselijke kostuums en een kleurrijke lichtshow.

Na maanden voorbereiding ging deze show op 30 maart jl. in premiere. Het Nederlands Nationaal Circus Herman Renz komt van 8 t/m 13 mei a.s. met deze productie ‘Sensations’ naar Apeldoorn.

Meer informatie: www.hermanrenz.nl

Lezersactie: Heerlijke HighTea met gratis prosecco en glaasjes

Bestel nu voor maar € 39,50 via Apeldoorn Direct

Bestel snel deze High Tea en voor je het weet staat deze goed gevulde etagère van HighTea Apeldoorn bij jou op tafel, inclusief sfeervolle aankleding om jullie high tea helemaal af te maken.

Bestel nu

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?