Sensations Moederdag – Circus Herman Renz

13 mei 2012, van 14:00 tot 15:30, Bakkenes Terrein

Door Randy Gasper

Zondag 13 mei is het moederdag! Om dat dit jaar eens op een SENSATIONELE manier te vieren heeft Circus Herman Renz deze dag waarop alle ‘liefste moeders van de wereld’ in de spotlight staan een speciale actie. Trakteer jouw moeder of uw geliefde op een betoverende circusvoorstelling! Reserveer via 0909-5030060 (€ 0,45 p.m.) of kom naar de circuskassa op locatie. Onder vermelding van MOEDERDAGACTIE ontvangt u een luxe fronttribuneticket voor slechts € 15,- p.p. (ongeacht volwassene of kind.) Wees er snel bij! OP=OP
Wij zorgen er voor dat het een moederdag wordt om nooit te vergeten!

SENSATIONS is de nieuwe, zinderende circusshow waarmee Nederlands Nationaal Circus Herman een nieuwe eeuw in haar bestaan binnenstapt. Nederlands bekendste circus vierde in 2011 haar 100 jarig jubileum en blijft verbazen. SENSATIONS brengt Circus Herman Renz terug naar de tijd van heldhaftige avonturen met sterke mannen, waaghalzen en onhandige clowns, maar ook naar die van verleidelijke acrobates, sierlijke danseressen en bijzondere dieren.

Circus Herman Renz (het grootste circus van de Benelux) brengt een eigentijdse vorm van het klassieke circus mét dieren, waarbij een belangrijke rol is weggelegd voor het live circusorkest. De show wordt omlijst door een heus circusballet in toepasselijke kostuums en een kleurrijke lichtshow.

Na maanden voorbereiding ging deze show op 30 maart jl. in premiere. Het Nederlands Nationaal Circus Herman Renz komt van 8 t/m 13 mei a.s. met deze productie ‘Sensations’ naar Apeldoorn.

Meer informatie: www.hermanrenz.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?