In september alweer de laatste activiteiten rondom succesvolle Atlas van Apeldoorn: Wenum Wiesel

1 september 2016 - 8 oktober 2016, Coda Apeldoorn, Vosselmanstraat 299, Apeldoorn

Door Agenda

De afsluiting heeft plaats op 8 oktober van 13.00 tot 15.00 uur| www.coda-apeldoorn.nl/atlas

Sinds de start van Atlas van Apeldoorn: Wenum Wiesel in april van dit jaar is er grote belangstelling voor alle activiteiten. De laatste activiteiten rondom deze editie staan gepland in september, met tot slot op 8 oktober de afsluiting in de Wenumse Watermolen. Voordat het zover is, is er nog het Oranjefeest (01 t/m 03.09) en is er nog een fietsroute onder leiding van het Fietsgilde Apeldoorn (28.09). Op www.coda-apeldoorn.nl/atlas vindt u aanvullende informatie over deze activiteiten en de afsluiting van Atlas van Apeldoorn: Wenum Wiesel.

1 t/m 3 september: Oranjefeest
Van donderdag 1 tot en met zaterdag 3 september is het drie dagen feest in Wenum Wiesel met tal van activiteiten voor jong en oud. Van ‘Buurten met de buren’, een kindercorso, ballonnenfeest en vogelschieten tot kinderspelen, een grote optocht en een kermis. Ook wordt het Wenum Wiesel Kampioenschap gehouden waarin teams om de eer van Wenum Wiesel strijden. Uitgebreide informatie over het programma is te lezen in het programmaboekje en op de site www.oranjefeest-wwna.nl.

28 september: Recreatieve fietsroute
Gidsen van het Fietsgilde Apeldoorn begeleiden op woensdag 28 september de recreatieve fietstocht die door Wenum Wiesel ‘slingert’. U vertrekt om 13.30 uur vanaf Café de Hamer (Zwolseweg 275); de kosten bedragen € 2,50 per persoon (ter plekke te voldoen).

8 oktober: Feestelijke afsluiting
De feestelijke afsluiting heeft zaterdag 8 oktober van 13.00 tot 15.00 uur plaats in de Wenumse Watermolen aan de Oude Zwolseweg 164 in Wenum. Belangstellenden kunnen onder andere een presentatie bijwonen en oude voorwerpen en foto’s bekijken.

Meer over deze activiteiten, de eventuele kosten en hoe u zich kunt aanmelden, is te vinden in het programmaboekje dat onder andere gratis af te halen is bij verschillende locaties in Wenum Wiesel, CODA Centrale Bibliotheek, CODA dok Zuid, CODA de Maten en CODA Museum. U kunt dit boekje ook downloaden via www.coda-apeldoorn.nl/atlas.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?